БНТПредседателят на Европейския парламент Антонио Таяни заяви, че излизането на

...
БНТПредседателят на Европейския парламент Антонио Таяни заяви, че излизането на
Коментари Харесай

Антонио Таяни: Брекзит може да бъде отложен до началото на юли

БНТ

Председателят на Европейския парламент Антонио Таяни съобщи, че излизането на Англия от евросъюза може да бъде отсрочено най-вече с няколко седмици. Таяни изиска от британците обаче да посочат сериозна причина за смяна на периода.

Британците би трябвало да посочат причина за отсрочване на Брекзит, да вземем за пример избори или втори референдум, съобщи за немско издание ръководителят на европарламента. Според Антонио Таяни отлагането би могло да бъде най-много до началото на юли. Лондон още веднъж отхвърли предлагането Северна Ирландия да остане част от общия пазар, до момента в който Брюксел и кралството договорят комерсиално съглашение.
Андреа Ледсъм, ръководител на Камарата на общините на английския парламент: Все още има вяра, само че би трябвало да кажа, че съм надълбоко разочарована от това, което слушам от страна на Европейския съюз.
На 12 март английските депутати още веднъж ще подложат на гласоподаване контрактуваното от премиера Мей съглашение. То към този момент беше отхвърлено през януари.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР