БНТМинистърът на вътрешните работи отхвърли твърденията, че полицията получава безконтролен

...
БНТМинистърът на вътрешните работи отхвърли твърденията, че полицията получава безконтролен
Коментари Харесай

Младен Маринов: Няма опасност да се злоупотреби с неприкосновеността на личността и свободното придвижване

БНТ

М инистърът на вътрешните работи отхвърли изказванията, че полицията получава безотговорен достъп до телефони и интернет връзки със закона за изключителното състояние. В предаването " Референдум " Младен Маринов увери, че текстовете засягат достъпа до трафични данни единствено в случаите на отказана или нарушена карантина.

Младен Маринов - министър на вътрешните работи: Това се ползва единствено за локализиране, в случай че той се отклонил от карантина и естествено става по процедурата, която минава през арбитър. Няма заплаха да се злоупотреби с неприкосновеността на личността и свободното напредване. Това се отнася към лица, които с безотговорното си държание заплашват останалите. Има формирани над 130 досъдебни производства против лица, които нарушават наложената им карантина. Наказанието не е малко - до 5 години отнемане от независимост и от 10 до 50 хиляди лв. санкция.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи| Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР