БНТЕдинственото нещо, което може да компрометира демокрацията, е корупцията, каза

...
БНТЕдинственото нещо, което може да компрометира демокрацията, е корупцията, каза
Коментари Харесай

Мозер: Единственото нещо, което може да компрометира демокрацията, е корупцията

БНТ

Единственото нещо, което може да компрометира демокрацията, е корупцията, сподели Анастасия Мозер при гостуването си на предаването " Денят стартира с Георги Любенов ".


Анастасия Мозер: В Америка бият малко повече през пръстите, когато заловен някой за корупция. А тук, Вие знаете, корупция има, само че доста малко хора са същински осъдени. Затова в този момент се надявам Комисията, че ще стартира да си прави работата. Но това са неща, които държавното управление би трябвало да се занимае съществено, тъй като от кой момент ги гонят тези кредитни милионери и други, само че към момента никой не е попаднал, където му е мястото.И отново да загатна, че за мен единственото нещо, което може да компрометира демокрацията, е корупцията. И също по този начин в България към момента няма безусловно самостоятелна правосъдна власт, което също е огромен проблем, тъй като без това няма и народна власт.
Тя съобщи, че поддържа ръководещите от ГЕРБ и добави, че Бойко Борисов сега няма опция.
Анастасия Мозер: Дали го одобрявам тъкмо е различен въпрос, само че той сега няма друга опция. Той би трябвало да се научи да бъде малко по-сговорчив. Защото и той се мислеше за най-големия, най-силния, а не е по този начин - виждате по изборите към този момент няма това безусловно болшинство. И, в случай че не желаеме на идващите избори да има отново някаква неприятна изненада, той би трябвало да се научи да търси съдействие на сродни партии и организации, с цел да може демокрацията да върви напред.
Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР