БНТ планира поредна грандиозна промяна. "По света и у нас"

...
БНТ планира поредна грандиозна промяна. "По света и у нас"
Коментари Харесай

БНТ планира грандиозни промени



Българска национална телевизия възнамерява поредна грандиозна смяна. "По света и у нас " влиза в ново студио.

"Вчера бе последната вечер, в която ви оповестяваме новините от това студио. От през днешния ден "По света и у нас ", Сутрешния блок и други излъчвания ще се излъчват от по-голямо и съвременно студио, а всичко което ви демонстрираме - ще бъде с HD качество ", похвалиха се от малкия екран.

Разопаковане, преместване, проби и сме подготвени да ви представим новините си с нов обсег и чисто нова визия - всичко в HD формат.

"По традиция новините на Българска национална телевизия в действителност са мерило за журналистическо качество и стандарт. Сега с новата ни визия на новините и на утринния блок - ние ще отворим нови хоризонти за сътрудниците ", похвали се Мариела Драголова, която е шеф "Информация ".

От 330 квадрата студио с 3 разнообразни видеостени Българска национална телевизия ще демонстрира какво е най-важното у нас и по света.

Две двойки ще са водещи в централната емисия - Марина Матева с Даниел Михайлов и Филипа Иванова със Спас Кьосев.

А лицето на обедните вести - Христина Христова към този момент ще изгрява на екрана от ранни зори - в Сутрешния блок на Българска национална телевизия.



Със същия размах на екрана ще дойдат някои нови излъчвания в малкия екран.

"Новото ще бъде един възобновен програмен недостиг в лицето на предаването "Икономика.бг ", водено от известния ни сътрудник Марио Гаврилов.

И може би най-интересното и най-привлекателното ще бъде предаването Българска национална телевизия на 60, отдадено на идния рожден ден на малкия екран, водено от Драгомир Драганов ", съобщи Иван Такев, който е омбудсман на малкия екран.

Българска национална телевизия дава рестарт и на най-важното от спорта.

"Тук ще се излъчва и завръщащото се предаване за спорт - Арена спорт - в неделя от 17:30 ", добави Такев./Блиц
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР