bnr.bgЛинейките на Центъра за спешна медицинска помощ във Варна ще

...
bnr.bgЛинейките на Центъра за спешна медицинска помощ във Варна ще
Коментари Харесай

Строителството по бул. Левски ще засегне и движението на линейките във Варна


bnr.bg

Линейките на Центъра за незабавна здравна помощ във Варна ще потеглят за адрес или през ул. „ Кирил Шиваров “ или през частта на ул. „ Брегалница “, която ще е отворена в посока бул. „ Цар Освободител “.

Причината е идният старт на строителните действия по бул. „ Левски “ в сектора от ул. „ Подвис “ към стадион „ Спартак “.

При изключителни обстановки строителят е длъжен да обезпечи достъп на коли със специфичен режим на придвижване през затворения вход на ул. " Брегалница " на кръстовището до Регионалната здравна ревизия. Предстои строителството да започва през идната седмица, като от Общината ще оповестят в допълнение точните дата и час.

Припомням, че строителните работи по бул. Левски ще докара до прекратяване на придвижването към ул. “Брегалница “, заради нуждата от прокопавания за ВиК връзки. През този стадий ще се построява и новото платно – дясно, оповестиха от дирекция „ Инженерна инфраструктура и благоустрояване “. При втория стадий придвижването ще се трансферира в построеното ново платно на булеварда, като разминаването ще е в по една лента в посока. Участъкът е с дължина от 300 м., след което ще се влива в съществуващото пътно платно.

Подходът към ул. “Брегалница “ ще бъде пресечен до привършване на работите в сектора. Маршрутите, както и спирките на градския превоз, остават непроменени за времето на строително-монтажните работи в този сектор. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР