BMW-то което виждате на снимките в статията бе продадено за

...
BMW-то което виждате на снимките в статията бе продадено за
Коментари Харесай

Тази М5-ца от 2003 година бе продадена за 200 хиляди долара

BMW-то което виждате на фотосите в публикацията бе продадено за 200 хиляди $ на аукцион в Америка. Седанът от 2003 година бе продаден за сума за която ще се сдобиете с чисто ново BMW M5 CS. Изключително ниският пробег и съвършеното положение на спортната машина са оценени от покупател, чието име остава незнайно.



Както споменахме, М5-цата е в съвършено положение и от своето основаване през 2003 година до в този момент е минала близо 5000 километра. Колата е закупена от прочут джаз-пианист и е карана толкоз малко, че даже е останала с истинските гуми с които е закупена. Под капака можем да открием 4.9-литров V8 с 400 конски сили и 500 нютон метра, излъчени към задните колела, посредством механична трансмисия с 6 предавки.



Въпреки, че цената е много висока, то притежателят на аукционната къща счита, че в идващите години, цената на тъкмо тази генерация М5 ще се повишава от ден на ден, а по-редки модели с самостоятелни цветове и екстри ще доближават даже цени над половин милион $. Интересно е да прочетем какво мислите вие за модела и има ли такова ярко бъдеще пред него?


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР