BMW разкриха своята визия за развитието на технологиите по време

...
BMW разкриха своята визия за развитието на технологиите по време
Коментари Харесай

БМВ ще заменя ключа на автомобила със смартфон

BMW разкриха своята визия за развиването на технологиите по време на ревюто MWC 2018, предава Digital.bg. Германския производител счита, че актуалните нововъведения ще улеснят доста метода, по който пътуваме и прекарваме всекидневието си. BMW сподели нов първообраз на електрическия автомобил i3 на мобилния конгрес, само че също по този начин демонстрираха и по какъв начин може да се отключва непосредствено от смарт телефона, осведоми TechCrunch.

Концепцията планува от особено мобилно приложение да въведете местоположението си и от разстояние да повикате своя автомобил. След като BMW i3 дойде освен го отключвате със смарт телефона, само че можете да седнете на задната седалка и да контролирате от устройството си инфотейнмънт системата в предната част. По този метод единствено с няколко кликвания може да измененията настройките на климатика, да въведете GPS локация, да стартирате музика и други

Идеята на BMW несъмнено ще се хареса на доста консуматори, само че към този момент е единствено футуристична идея. Нужни са години преди технологиите да оставят ключовете за коли в предишното, за сметка на модерните смарт телефони. Все отново компанията има вяра, че бъдещето крие доста изненади и това е единствено една от тях. Eдна от най-големите нововъведения, които ни чака в идващите няколко години е навлизането на програмен продукт с изкуствен интелект и повече самостоятелни функционалности в колите.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР