BMW приема поръчки за кросоувъра XM от няколко месеца, но

...
BMW приема поръчки за кросоувъра XM от няколко месеца, но
Коментари Харесай

Вече може да поръчате най-мощното BMW правено някога

BMW приема поръчки за кросоувъра XM от няколко месеца, само че едвам от няколко дни към този момент приема и поръчки за неговата най-мощна версия Label Red. Това е и най-мощното серийно BMW правено в миналото със своите 750 конски сили и 1000 нютон метра. От BMW означават, че тези цифри са настоящи към този миг на разработка, което значи, че може и да забележим промени при формалното показване, което е планувано за тази есен.

Под капака на кросоувъра работи 4.4-литров бензинов осмак, който работи взаимно с един електромотор при общоприетата версия, като там това се равнява на 644 конски сили и 800 нютон метра въртящ миг. Освен мощността, Label Red се отличава и със своята визия, която прибавя червени акценти към решетката, прозорците и джантите. В същия цвят са боядисани и емблемите в екстериора, както и евентуално част от детайлите в интериора.

Очаква се с изключение на измененията под капака да забележим и нова конфигурация на окачването и спирачките, които да отговорят на нарасналата мощ. Що се отнася до цената, тя стартира от към 175 хиляди евро в Германия./Fakti

 

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР