BMW представи концепта Skytop - двуместно купе без покрив, вдъхновено

...
BMW представи концепта Skytop - двуместно купе без покрив, вдъхновено
Коментари Харесай

Новото BMW Concept Skytop - почит към Z8

BMW показа концепта Skytop - двуместно купе без покрив, въодушевено от историческите модели на марката.

" BMW Concept Skytop е извънредно неповторим и другоземен дизайн, идващ традицията на Concorso d`Eleganza Villa d`Este ", споделя Адриан ван Хойдонк, началник на BMW Group Design. " Той съчетава динамичност на шофиране и грациозност на най-високо равнище, сходно на своите исторически прародители като BMW Z8 и BMW 503. "

 width=

Връзката с роудстъра Z8 е явна, като тънките задни светлини и предната част с нос на акула на Skytop отразяват детайли от дизайна на роудстъра от началото на 2000 година Скулптурираният челен похлупак, дребните фарове и присъщата задница пък припомнят на BMW 503 от 50-те години на предишния век.

Във вътрешността на Skytop откривмае интериора на 8 Series, като включва познатия дигитален клъстер с измервателни уреди, екран за инфоразвлекателни системи, централна колона и селектор за скоростите. Разлики можем да открием първокласните кожени седалки и кормилото, както и защитния ролбар зад пасажерите. Идентично с 8 Series е задвижването, като тук откриваме 4.0-литровия V8 с две турбини и 625 конски сили.

 width=

Източник: fakti.bg
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР