BMW Motorrad се впуска в сегмента на двуколесните крайцери с новия

...
BMW Motorrad се впуска в сегмента на
двуколесните крайцери с новия
Коментари Харесай

BMW R 18 – с лиценз за круиз - видео

BMW Motorrad се впуска в сегмента на двуколесните крайцери с новия си модел R 18. Правейки това, мюнхенските техничари използват традицията на историческите мотоциклети BMW във връзка с формата, защото R 18 "използва " дизайна на известни предходни модели като BMW R 5.

В центъра на машината е разположен напълно новоразработен двуцилиндров боксеров мотор. Според BMW, тозии двигател е с най-големия работен размер, използван в миналото в производството му на мотоциклети - 1802 куб.см. Мощността е 67 кВт/91 к.с. при 4 750/мин. Повече от 150 Нм въртящ миг могат да бъдат на разположение когато и да е в диапазона от 2000 до 4000/ мин.



По време на стартирането си на пазара, новият R 18 се оферираше като ексклузивното осъществяване R 18 First Edition в допълнение към общоприетия вид, запазен за избрани пазари по целия свят. Топ-вариантът комбинира външния вид на R 18 с извънредното боядисване в класически черен лак с бяла двойна красиво подчертаваща формите на машината лента. Акцентите са и в многобройните хромирани повърхности, емблемата на седалката и хромираната закопчалка "First Edition " на страничните капаци.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР