BMW анонсира новата еволюция на системата си за безключов достъп до

...
BMW анонсира новата еволюция на системата
си за безключов достъп до
Коментари Харесай

BMW анонсира BMW Digital Key Plus

BMW анонсира новата еволюция на системата си за безключов достъп до интериора , която към момента е съвместима единствено със собствениците на мобилни телефони iPhone.

За разлика от BMW Digital Key, която ползва технологията NFC за връзка между мобилното устройство и бордовата система на автомобила, новата система- BMW Digital Key Plus, употребява UWB (Ultra-Wideband) технологията на интегрираният U1 (iPhone 11 и по-нови) чип, който разрешава сигурна комуникация и локализиране на устройства от разстояние.

Именна с помощта на UWB технологията, собствениците- първо на напълно новото и изцяло електрическо BMW iX, ще могат да разчитат на отключване/стартиране на задвижващата система/заключване на своя автомобил, без да е належащо да вадят телефона си от джоба или чантата.

Освен в допълнение улеснение, интеграцията на UWB технологията в продуктите на BMW дава обещание да предложи и ново равнище на сигурност, а точно върхова защита против заглушаване или прекопирване на сигнала сред ключа (телефона) и бордовата сисетма на автомобила.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР