Бляскавата визия на Светлана Василева в момента няма нищо общо

...
Бляскавата визия на Светлана Василева в момента няма нищо общо
Коментари Харесай

Вижте Светлана Василева преди операциите! Няма да я познаете! СНИМКИ:


Бляскавата визия на Светлана Василева сега няма нищо общо с метода, по който е изглеждала преди години. Преди да пристигна в София, с цел да стане плеймейтка, момата от Търговище мъчно би могла да бъде наречена „ хубавица “ или „ модел “.

имала проблеми с наднорменото тегло и се подложила на свиреп диети, с цел да се снабди с тяло като за корица на фешън списание. Тя признава, че фрапантните режими й докарали тежък гастрит и към този момент би трябвало деликатно да избира храната, която яде.
Светлана е в средата
Василева се е подложила и на толкоз доста пластични интервенции, че към този момент несъмнено им е не запомнила броя. Само носът й е юридически три пъти. Плеймейтката постоянно е била комплексирана от размера на обонятелния си орган. Затова през годините последователно го изпиляваше, до момента в който добие днешния си тип. Колежките обаче я бъзикат, че от толкоз интервенции, нищо чудно някой ден носът й да падне като на Майкъл Джексън.

Скулите и брадичката на Светлана също са минали през скалпела на пластичния хирург. Така, към днешна дата, лицето й наподобява по- издължено и грациозно, за разлика от естествените му дадености.

А откогато е с Християн Гущеров, моделката най- след това се радва на скъпи тоалети и аксесоари, които приключват зашеметяващият й тип.

Връзката с милионерския правоприемник обаче се е отразила и на самочувствието на Светлана Василева. При предходната си изява във „ Вип Брадър “ тя беше тиха, неконфликтна, клюкарстваше по ъглите и не смееше на никой да приказва на макар.

Още с влизането й в „ Биг Брадър мост уонтед “ обаче, тя показва такава пренебрежителност и тенденциозност, че човек би си помислил, че е някоя кралска персона. Светлана си разрешава да държи звук на съквартирантите, а в снощния епизод даже се развика на Биг Брадър и на съквартирантката си Мариела Нордел.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР