Бляскава красавица /Анистън/ разменя тялото си с друга бляскава красавица

...
Бляскава красавица /Анистън/ разменя тялото си с друга бляскава красавица
Коментари Харесай

Дженифър Анистън и Джулия Робъртс разменят телата си в нов филм

Бляскава хубавица /Анистън/ разменя тялото си с друга блестяща хубавица /Робъртс/ - новият филм на Макс Барбаков за замяна на тела наподобява ще преобърне правилата в жанра, построен върху размяната на полярни противоположности.

 

Жанрът " замяна на тела " от дълго време се основава на една елементарна причина: какво би станало, в случай че двама души с изцяло противоположни възгледи за света преживеят живота през очите на другия. Класиките в жанра са Freaky Friday (дете разменя тялото си с възрастен), 18 Again! (където младеж разменя тялото си с 81-годишен пациент в кома), " Какъвто бащата, подобен и синът " (където дете разменя тялото си с хирург) и " Горещата мацка " (привлекателен мъж разменя тялото си с Роб Шнайдер).

 



 

Но още нищо не сте видели, тъй като Холивуд към този момент е измислил филм за замяна на тела, който кара всички тези филми да наподобяват като подготовки. Той е употребявал напреднали научни и математически формули, с цел да открие две актриси, които сега работят на планетата Земя и които са цялостни противоположности във всяко допустимо отношение, изграждайки сюжета към техните безкрайни и комплицирани разлики. Точно по този начин, скоро ще има филм за замяна на тела с присъединяване на Джулия Робъртс и Дженифър Анистън в основните функции . Опитайте се да проумеете това за един неосъществим момент, в случай че мозъкът ви разреши. Засега няма заглавие, нито сюжет за този филм, само че въпреки това, за какво са ви нужни такива? Можете да влезете в което и да е студио в Холивуд и просто да кажете: " Дженифър Анистън си разменя тялото с Джулия Робъртс " и мениджърите ще стартират да хвърлят към вас пачки с пари, нетърпеливи да видят по какъв начин можете да драматизирате купищата разлики, които биха съществували сред Джулия Робъртс и Дженифър Анистън.

 

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР