Блокирането на работата на Народното събрание увеличава възможността за прокарване

...
Блокирането на работата на Народното събрание увеличава възможността за прокарване
Коментари Харесай

СДЕЛКА? БСП подкрепя кабинет на ПП

Блокирането на работата на Народното събрание усилва опцията за пробутване на концепцията за президентска република. От много време ни ръководи служебно държавно управление. Видимо е, че този модел не работи добре. Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Атанас Зафиров в ефира на Нова.

„ Не виждам опция и опция да подкрепим ГЕРБ. Не е ясна настройката на политическите партии за сформиране на управническа коалиция “, добави още депутатът.

По думите му опциите за сформиране на държавно управление се търсят в друга посока, а не в това, че се гласоподава по един или различен метод с някой. Той добави, че в случай че бъдат поканени, има огромна доза възможност да поддържат мандат на Политическа партия.

„ Алтернативата, която ни оферират тези, които ни смъкнаха, не е по-добра. Но към момента не е привършен първия мандат. Има огромна опция партиите, които гладуваха да се даде оръжие за Украйна, да се обединят и да поддържат първия мандат “, разясни Зафиров.

Според него срещата сред ГЕРБ и Политическа партия е или подготовка за коалиция, или за нови избори.

„ Срещата е доста странна, тъй като и двете партии демонстрираха нетърпимост един към различен, а в този момент сядат на масата на договарянията “, акцентира той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР