На сцената в парк “Дъбника застанаха кандидатите от листата за

...
На сцената в парк “Дъбника застанаха кандидатите от листата за
Коментари Харесай

Красен Кръстев пред повече от 1000 симпатизанти: Вярваме в убедителната победа за стабилитет и силен парламент

На сцената в парк “Дъбника ” застанаха претендентите от листата за народни представители на ГЕРБ-СДС, подкрепени от кметове, общински съветници и стотици симпатизанти. 

Те обявиха безапелационна победа на изборите за Народно заседание и Европейски парламент в неделя. Своята мощна поддръжка за тима с лидер Красен Кръстев даде и кметът на Община Враца Калин Каменов.

“Всички дават Враца за образец. Няма ден, в който да не открием нещо хубаво за града - обект, улица, самодейност, хубост за нашия град. Всичко се случва, с помощта на огромния екип и на хората, които ни оказват помощ. В последните 3 години обаче имаше доста провалени политици от партията на неуспеха, които ни занимаваха с пудели и пачки, парапети, порцеланови политици, само че не и да оказват помощ. В последните 3 години единствено взимаха от Враца. Само от началото на тази година ни глобиха 10 млн. лева за нищо - с цел да санкционират мен, само че по този начин наказаха Вас ”, заключи Калин Каменов.

Градоначалникът анонсира подписаните съглашения за ремонт на улици във Враца на стойност 8 млн. лева “Благодарение на депутатите на ГЕРБ, които през днешния ден са пред Вас, бяха заложени повече планове в бюджета за общините. Беше подписано и съглашението за ремонт на лекоатлетическата писта и се чака доста скоро стадионът на нашия град да бъде в съвършен тип. В неделя гласувайте с разсъдък за Европейското и устойчиво бъдеще на България, с което да продължим да развиваме Враца и обитаемоте места. За да имаме самочувствието на спечелили с номер 22 ”, прикани Калин Каменов.
Народният представител и лидер на листата Красен Кръстев благодари за поддръжката и съобщи, че страната има потребност от постоянна България и сигурна Европа. 

“Гласът на болшинството е мощен знак за либералност и цялата отговорност, която ние поемаме през години, е симптом на водачество. Лидерство, което през днешния ден носи и има само партия ГЕРБ ”, 

Той напомни пред множеството постигнатото и заложеното за осъществяване със средства от Държавния бюджет, в който Враца получи рекордните 150 млн. лв. за реализацията на планове по ремонт и рехабилитация на пътна и ВиК мрежа, реорганизация на паркове и площади. 

“Има ги с помощта на ГЕРБ. Защото хората, които имат капацитета да свършат значимата работа, са единствено в ГЕРБ. Продължаваме с построяването и обновяването на района ”, добави Красен Кръстев. ГЕРБ - Съюз на демократичните сили е единствената партия, която направи действителна предизборна акция.

“Това е по този начин, тъй като желаеме хората да чуят нашите послания, тъй като те са значими за нас, тъй като сме партия, която почита своите гласоподаватели и пази ползите им. Стремим се към ясна победа, към обединяване на силите си, към водещ резултат, стабилитет и мощна страна. Вярно е, че политиката ни е обърната към хората. Водещи правила са предвидливост, диалогичност и единност по общите за България и Европа полезности. Те са присъщи за водачите, с държавническо мислене ”, изрично съобщи Красен Кръстев.  

Специален комплимент към всички присъстващи беше концертът на певицата Камелия. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР