Близо два месеца, след като сценаристът Стюарт Бийти хвърли бомбата,

...
Близо два месеца, след като сценаристът Стюарт Бийти хвърли бомбата,
Коментари Харесай

Джони Деп не съжалява за Карибски пирати

Близо два месеца, откакто сценаристът Стюарт Бийти хвърли бомбата, че идващите Карибски пирати ще са без паметния капитан Джак Спароу, представител на Джони Деп удостовери, че артистът няма да се завърне на огромния екран с бутилка ром.

"Джони е със смесени усеща. От една страна я има тази горест, че се разделя с роля, в която живя близо 14 години. От друга обаче не съжалява, че се разделя с поредицата. Сега той планува да се концентрира главно върху музиката си с групата Hollywood Vampires и други кино планове ", изясни представител на холивудската звезда пред HollywoodLife.

От Дисни също разясниха проблема. Официално те не потвърдиха, че скандалният имидж на Деп от последните години стои в основата на решението им той да не се завърне в Карибски пирати. Вместо това показаха, че креативният екип зад франчайза желае да продължи да работи с нови, по-млади персонажи, които да внесат повече прохлада. Сред обсъжданите варианти е идващото заглавие от поредицата да е даже предистория на Проклятието на Черната перла - филмът, който даде старт на Карибски пирати.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР