Близо 2,5 милиона лева събра Българската Коледа от началото на

...
Близо 2,5 милиона лева събра Българската Коледа от началото на
Коментари Харесай

Близо 2,5 млн. лева събра Българската Коледа

Близо 2,5 милиона лв. събра " Българската Коледа " от началото на деветнадесетото издание на благотворителната самодейност.

Кампанията ще продължи през цялата година да набира средства, с които да се подкрепят децата, нуждаещи се от незабавна помощ и интензивно лекуване.

" С гения си посланиците на благотворителната самодейност сплотяват всички сърцати българи, които оказват помощ за тази благородна идея ", написа в профила си във Facebook президентът Румен Радев, който е патрон на акцията.

Кулминация на акцията беше снощният концерт-спектакъл в София.

С малко известие на 1117 или гласово позвъняване на 0900 1117 всеки от нас може да поддържа децата на България. Тази съпричастност няма цена, означи още президентът.

Към момента са изпратени над 345 000 дарителски къси известия на номер 1117 и гласови позвънявания на 0900 1117 от началото на акцията, която беше оповестена от президента Румен Радев в последния ден на месец ноември.

От тогава до в този момент в дарителската банкова сметка на самодейността са постъпили 2 055 000 лева, a над 55 000 лева са дарени посредством системата ePay.bg.

Желаещите да оказват помощ на децата в неволя могат да го създадат по няколко способи, разказани на.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР