Близо 10 коли с около 20 души се включиха в

...
Близо 10 коли с около 20 души се включиха в
Коментари Харесай

Автошествие в подкрепа на традиционното семейство се проведе в Бургас (СНИМКИ)

Близо 10 коли с към 20 души се включиха в автошествие в Бургас. То е под надпис „ Да съхраним обичайното българско семейство “. По този метод желаеме да отбележим Международния ден на фамилията, уточни Боян Дяков, един от уредниците на събитието.

„ В същия миг желаеме да напомним на хората какви са полезностите на обичайното семейство. Семейството е формирано от мъж, жена, деца. Разбира се и да заявим позицията си срещу събитието, което ще се организира през днешния ден следобяд. Ние не одобряваме жители, които по никакъв метод нямат нарушени права и ограничавания, да показват по този метод и да вменяват виновност в хората и обществото “, изясни той.

Хората, участващи в автошествието също обявиха и позицията си против идния, който ще се организира по-късно денем:

„ В последните години това с така наречен „ гей церемониал “ или за хомосексуалистите, не считам, че това е обикновено. Ние като естествени фамилии не афишираме, че имаме деца и че харесваме дами. "

„ Тук сме през днешния ден, с цел да изразим поддръжката си за обичайното семейство. Не одобряваме на такава светла дата да се провежда гей церемониал и да се предизвикат хората по този метод. “

Автошествието стартира от зала „ Бойчо Брънзов “ и мина по улиците „ Стефан Стамболов “, „ Сан Стефано “, „ Христо Ботев “ и „ Демокрация “ без да основава проблеми с придвижването. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР