БлизнациПрочетете ощеПо традиция астролозите винаги избират близнаците за първото място

...
БлизнациПрочетете ощеПо традиция астролозите винаги избират близнаците за първото място
Коментари Харесай

Кои са най-интелигентните зодии?

Близнаци
Прочетете още
По традиция астролозите постоянно избират близнаците за първото място в тази ранглиста и то с основателна причина. Те са привлечени и любопитни към всяка нова информация още от деца, обичат да вървят на учебно заведение и четат до несвяст.  Те непрекъснато добиват нови познания с хъс и предпочитание и въпреки и да са много безредни и разпокъсани, постоянно знаят кое парче в главата си да употребяват в верния миг.  Те са положителни генератори на хрумвания, вникват в казуса и в човешките потребности и съумяват да изкарват много положителни пари от това.

Скорпион

Скорпионите са едни от най-практичните и прагматични хора и е малко евентуално да седнат да зубрят нещо, в случай че не са изцяло сигурни в дивидентите, които ще си извлекат от това.  Интелигентността им е по-скоро от осезателен темперамент и когато се сблъска с някакъв проблем, който на пръв взор е неразгадаем, се обръща към емоционалността си, като това в никакъв случай не го лишава от вродените му просветеност и любознание. Те се интересуват и ориентират елементарно във всички новости и от тях могат да излязат чудесни лекари или банкери.

Телец

Телецът, като земен знак, на пръв взор е муден и ленив, само че мозъкът му е кадърен да лети доста над всичко останало. Той не се стреми да наподобява талантлив в очите ви, само че щом ви стане непосредствен, незабавно ще разберете какъв брой е интелигентен.  Те са стратегически дисциплинирани и спокойни, като могат да вършат по едно и също време доста неща, които другите не могат и не схващат. Стават положителни учени, откриватели и учители от тях.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР