БлизнациОще от началото на годината Сатурн ще ви донесе преговори

...
БлизнациОще от началото на годината Сатурн ще ви донесе преговори
Коментари Харесай

БЛИЗНАЦИ - Годишен Хороскоп 2022

Близнаци

Още от началото на годината Сатурн ще ви донесе договаряния в споразуменията в живота ви. Ако желаете нещата да се случват, без да губите време, би трябвало да се концентрирайте върху това, което е постижимо и кое е заслужено. Не искайте прекалено много и си поставяйте ограничавания. Периодът от май до октомври ще форсира темпото, а шансът играе във ваша изгода. Месец август ще ви предложи да се насладите на удоволствието, защото Венера ще бъде в Лъв. Ако сте лоялни във връзката си и вложите своите 100 % във връзката си, ще имате съвършената обич до края на годината.

През месец април преносът на Юпитер в 10 дом ще донесе опция за увеличение на благосъстоянието и разцвет. Новите завършения ще разширят хоризонтите ви и ще разширят погледа ви за живота.

През месец юни Венера в Телец е един от най-хубавите интервали в годината за вашия любовен живот. Ще ви бъде елементарно да давате и получавате обич и любов и ще бъдете по-привлекателни, очарователни и известни.

През месеците август и септември Марс в Телец дава обилие от убеденост, което прави този интервал отлично време за започване на нови планове. През това време разноските ви може да са високи, само че също по този начин можете да бъдете доста градивни и продуктивни.

До края на годината Сатурн в осми дом ще носи достижения и самопризнание. Това може да е добър интервал за покупка и продажба на неподвижен парцел или ремонт на вашия дом.

Като цяло 2022 година ще бъде цялостна с възходи и падения за родените под съзвездието Близнаци. През цялата година шансът и благосъстоянието ще ви сполетят в икономическия живот.

Любов и Семейство: Според любовните прогнози за Близнаци за 2022 година, любовният живот на тази зодия наподобява добър. Ще бъде цялостен със жанр и усет. В началото на годината Юпитер ще ги подтиква прочувствено и те ще демонстрират доста възторг в любовта. Тези, които желаят да се сближат още веднъж с сътрудниците си, ще се радват на усъвършенстване в любовния си живот. Има и положителни вести за необвързаните Близнаци, защото тези, които към момента не са основали семейство, ще имат късмет да срещнат същинската си обич през 2022 година. Според астрономическите разбори за Близнаци, 2022г. ще бъде доста специфична, защото тази година ще посветите времето си на фамилията си, което ще докара до щастлива атмосфера в фамилията. Освен това тази година ви дава специфичен късмет за закупуване на нови неща съгласно потребността ви за домът. Също по този начин е допустимо да организирате всяка удобна работа в фамилията си и цялата тази работа ще сближи фамилията ви и ще сътвори позитивна среда като цяло.

Финанси, Бизнес и Кариера : Посланието от финансовия хороскоп на Близнаците за 2022 година годината ще даде мечтаните резултати на във връзка с финансите. Освен това притежателят на вашия дом на бизнеса, Юпитер, ще премине през вашия дом на кариера през 2022 година В резултат на това несъмнено ще се възползвате от кариерата си тази година. Юпитер ще ви помогне да увеличите финансите си, само че би трябвало да положите малко старания заради Сатурн в осми дом. Парите, които не сте получили от предходната си работа, ще получите ненадейно през октомври и ноември.

2022 година ще бъде добра за притежателите на бизнеса във връзка с облагите за Близнаци. Собствениците на бизнес могат да чакат огромна облага тази година. Ако представителите на Близнаци възнамеряват да се заемат с нови бизнес планове, ви се предлага да се заемете с план през втората половина на годината. Обърнете внимание на паричните транзакции и потърсете цялостни насоки от предстоящите лица, преди да се съгласите на каквато и да е договорка.

През второто тримесечие на годината ще можете да спечелите положителната воля на престижа, а вашите бизнес сътрудници също имат спомагателна опция да подобрят бизнес уменията си. Препоръчително е да се пазите от лъжливи партньорски каузи в бизнеса, защото може да бъдете изложени на някакъв тип измамници. Като цяло годината дава обещание добра бизнес вероятност с доста упорита работа и ангажираност от ваша страна. Като цяло Юпитер ще ви поддържа във всичките ви финансови инициативи и ще ви даде преимущество пред конкуренцията, когато става въпрос да извършите това, което желаете още през първата половина на 2022 година.

Относно кариерата за Близнаци 2022 година ще даде някои смесени резултати. Следователно може да се наложи да се полагате през доста упорита работа, с цел да постигнете триумфи, и може също да се сблъскате с някои спънки, дължащи се на вашите съперници заради резултата на Сатурн в осми дом, само че това няма да окаже никакво въздействие върху всекидневието рутина на вашата работа. Близнаците също биха имали шанс и триумф в кариерата си, в случай че положите упорита работа и старания в това съгласно прогнозите за живота на Близнаците през 2022 година.

Управляващата планета на Близнаци е Меркурий, и щастливото число се смята за шест. Годишният хороскоп за 2022 подсказва, че тази година ще бъде извънредно удобна за вас и ще просперирате във всички области на живота си. Тази година планетарният резултат върху родни Близнаци е доста позитивен с слагането на неподходящия дом на Юпитер, а също и защото тази година се ръководи от самото число 6.

Хороскопът е направен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, държавник, таен публицист, херменевтик и мъдрец. Международен специалист по езотериката на минерали и кристали и вярното хармонизиране.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР