Близнаци Колкото и време да мине, близнаците ще си останат

...
Близнаци Колкото и време да мине, близнаците ще си останат
Коментари Харесай

Това са най-истеричните ЗОДИИ

Близнаци

Колкото и време да мине, близнаците ще си останат едни деца в тела на възрастни. И в държанието си, и в отношението си към света. Те обичат да приказват с часове и да изясняват всичко съгласно тяхната позиция, не обичат напрежението, а най-важно за тях е просто да се забавляват. По техния метод. 



Лъв

Лъвовете вадят ноктите си, единствено когато някой засегне скъпото им его, само че това може да докара до същински пожар и заплашителен нервен скандал. Тяхното високо самучвствие не трябва да бъде засягано, а те самите са способни да докарат всеки до лудост. За сметка на това е в действителност мъчно да не обичаш един лъв, колкото и изнервящ да е той през множеството време.

Телец

Когато изпаднат в нервност, което доста постоянно е поради пари, могат да обидят и да се трансфорат в тирани даже за най-близките си. Това са редки и рискови случаи, само че е добре да не натискате неверните копчета на телците.

Скорпион
 5-те зодии с нова връзка през СЕПТЕМВРИ 5-те зодии с нова връзка през СЕПТЕМВРИ
РАК Този месец, раци, ще погълнете всички положителни трептения, които можете да получите по време на този пренос. Ще се чувствате обществени...

Скорпионите могат да са еднообразно злобни с безусловно всеки човек към себе си, без значение дали им е непосредствен или чужд. Ако желаят да реализират нещо, биха пожертвали безусловно всичко по пътя им. Скандалите с тях са лесни за реализиране, тъй като се наскърбяват и засягат от най-малките нелепости.



Козирог

Най-големият тиранин е козирогът, който не може да се схваща спокойно с хората. Когато желанието за популярност е там, се трансформират в жестоки и нападателни хора, способни да тормозят всички с педантичността си. А всяка по-остра смешка по техен адрес, е бомба със закъснител. 

 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР