Близнаци и Стрелец Положителни и винаги готови за приключение, Близнаци

...
Близнаци и Стрелец Положителни и винаги готови за приключение, Близнаци
Коментари Харесай

Тези зодии са перфектни да бъдат заедно!

Близнаци и Стрелец

Положителни и постоянно подготвени за премеждие, Близнаци и Стрелец вършат една от най-страстните комбинации съгласно зодията. И двете зодии са адаптивни и в същото време подхождат към новите връзки с отворено сърце, тъй че това ще ги свърже още повече. 



Телец и Рак

Телец и Рак копнеят да се усещат удобно и несъмнено когато и да е. Тази двойка зодии са в положение да задоволят желанията си взаимно, което им подсигурява доста часове, прекарани в леглото. 

Овен и Лъв

Когато тези две огнени зодии се съберат, има огън и огромна пристрастеност. Въпреки своите ярки персони, Овен и Лъв са извънредно съвместими. В полово отношение Овен и Лъв са идеална композиция.

Близнаци и Везни

Хората със зодиакални знаци Близнаци и Везни не са плашат от непредвиденото и са общителни и харизматични персони. Между тях има в действителност огромна химия, която им подсигурява доста буйна плътност на връзката.

Водолей и Стрелец

Когато имате две безстрашни и любознателни зодии като Водолей и Стрелец, комбинацията може да стане доста щура и буйна. Техният полов живот също ще е много буен и забавен.



Риби и Скорпион

Водните знаци са извънредно прочувствени, което значи доста усеща и пристрастеност сред Риби и Скорпион. Връзката сред Скорпион и Риби обаче освен е доста буйна, само че и интимна. Тези две зодии са безпределно любопитни, тъй че постоянно ще желаят да учат още и още за другия, правейки връзката си по-интензивна и буйна с времето.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР