Близките на застреляния бизнесмен Петър Христов са решили тялото му

...
Близките на застреляния бизнесмен Петър Христов са решили тялото му
Коментари Харесай

Първи траурни подробности кога, къде и как ще бъде погребан Петър Христов


Близките на убития предприемач Петър Христов са решили тялото му да бъде кремирано. Урната с прахта пък ще бъде положена в специфична камера в гробищния парк във Велико Търново. Предвижда се поклонението, на което се чака да се стекат хиляди хора от цялата страна, да е в 12 часа в петък в ДКС „ Васил Левски “ в остарялата столица. „ Предложих на майка му Момка Манолова траурната върволица да мине през родното му село Самоводене, тъй като локалните хора доста го тачеха и желаят да се простят с Петър.

Обмисляме катафалката да мине по улиците на селището, около родната му къща. В същия ден ще е разгласен и печал в Самоводене. Какво ще решат роднините на починалия предприемач обаче, към момента не се знае “, сподели кметът на Самоводене Николай Милаковски, представен от " Труд ".

Междувременно обаче стана ясно, че криминалисти от болярския град стартират щателна инспекция на парцелите на наказания на доживот предприемач Георги Вълев от „ Килърите “. Ще бъдат прегледани всички покупко-продажби и търгове с въпросните парцели и имало ли е апетити към тях. Според осведомени обаче тези недвижими имущества от дълго време са трансферирани на други лица и не се водят на името на Вълев. Засега обаче нямало предписание да бъдат ревизирани публичните поръчки, които са печелили компаниите на убития предприемач Петър Христов.

Блиц

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР