Близките на Сара Рицото, която заедно с Джесика Фрагасо беше

...
Близките на Сара Рицото, която заедно с Джесика Фрагасо беше
Коментари Харесай

Българинът, убил на пътя в Италия два млади момичета, ще даде 70 хил.евро на близките им

Близките на Сара Рицото, която дружно с Джесика Фрагасо беше убита на пътя в Италия от Димитър Трайков, ще одобряват от него 70 хиляди евро обезщетение, заяви 24 часа. Според италианските медии Девис да Рос, сателит в живота на 26-годишната Сара, споделил „ да” на офертата на 61-годишния българин, и ще одобри парите за дъщерите си на 8 месеца и на 2,5 години, които останаха сирачета. По този метод тези средства ще се прибавят към другото обезщетение, което фамилиите на жертвите ще получат от застрахователната компания.

Братовчедките Сара (26) и Джесика (20) починаха на 30 януари, откакто караната от тях кола беше пометена от джипа на Трайков на пътя до Порденоне, Северна Италия.

На 24 май Трайков е показал пред съдията по предварителното разследване второ искане за съглашение с правораздаването за 5 години, откакто първото за 4 години и 8 месеца затвор беше отхвърлено. Прокурорът по делото беше сложил като изискване за разглеждане на предходния иск парите да бъдат преведени – нещо, което тогава Трайков не направил.

61-годишният българин е обвинен за двойно ликвидиране на пътя при утежняващи виновността условия поради шофиране в пияно положение, защото беше регистриран с 1,23 промила алкохол в кръвта, а също така беше избягал от мястото на злополуката, без да окаже помощ на потърпевшите.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР