Близки на 2-годишния Красимир от Панагюрище искат госпожата, която обвиняват,

...
Близки на 2-годишния Красимир от Панагюрище искат госпожата, която обвиняват,
Коментари Харесай

Близките, на момченцето, набито от госпожата в детска градина, искат тя да влезе в затвора

Близки на 2-годишния Красимир от Панагюрище желаят госпожата, която упрекват, че го е блъснала, да спре да практикува специалността. Нещо повече - те упорстват и за ефикасна присъда, даже да е няколко месеца. Това съобщи единият дядо на детето - Красимир Налбантов.

От своя страна директорката показва обвиняванията за голословни. Според нея същият този дядо влетял в детското заведение, крещял по госпожата и даже я блъснал пред децата.

Сигнал за хипотетичен пердах над дете в детска градина в Панагюрище разбуни обществените мрежи. Бащата на 2-годишния Краси популяризира във Facebook фотоси на детето, на чието лице се виждат синини. Според родителите следите са от побой, нанесен на детето от госпожата в детската градина. От детското заведение обаче настояват, че синините са от блъскане с друго дете.

Малкият Красимир получава синините към 11 ч. преди обяд. Госпожата и директорката настояват, че те били от закачките на друго, по-голямо дете. Въпреки това не алармирали родителите. Намазали детето с мас, само че синините били видяни от дядото на детето, когато той пристигнал да го вземе. Откритието разгневило фамилията, съгласно които детето е било ударено от госпожата.

Близките упорстват за тежки санкции за госпожата, която е с 31 години педагогичен стаж. Полицията, прокуратурата и организацията за протекция на детето правят инспекции по случая.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР