Близки хора от обкръжението на звездата от Топ гън“ споделят,

...
Близки хора от обкръжението на звездата от Топ гън“ споделят,
Коментари Харесай

Том Круз се влюби за първи път от много години насам

Близки хора от обкръжението на звездата от „ Топ гън “ споделят, че 57-годишният Том Круз е съществено запленен от звездата от сериала „ Имението Даунтън “ – 38-годишната Мишел Докъри. Според източниците артистът счита, че е намерил бъдещата си брачна половинка.

Те настояват, че Том е дълготраен обожател на Мишел, само че същински се влюбва в нея това лято. Знаменитостите се срещат онлайн на едно от светските събития. След това Круз кани Мишел на няколко сантиментални срещи, а при започване на декември те към този момент седят един до различен на церемонията British Fashion Award. Източниците описват, че на купона след събитието Том непрекъснато е бил до Мишел.

Според тях той прави проекти за взаимно бъдеще със звездата от „ Имението Даунтън “. Само че към този момент самата Мишел към момента приема Том като обаятелен любовник, до момента в който в това време се среща с музикалния управител Джаспър Уолър-Бридж.



Да накараш Том Круз да се влюби в теб не е толкоз елементарно. Актьорът е почитател на сциентологията и избраничката му би трябвало да бъде утвърдена от старейшините на това религиозно придвижване.

Освен това на годините, на които е Том, любовта идва по напълно друг метод – по-зряло, по-осъзнато, а изборът на човек, с който да споделяш живота си, е към този момент доста по-внимателен. Дали Мишел ще успее да остане в сърцето на Том задълго, следва да забележим.

 
Вижте първия филмов откъс на продължението на „ ТОП ГЪН “!

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР