Благой Иванов записа втора победа в най-престижната ММА верига в

...
Благой Иванов записа втора победа в най-престижната ММА верига в
Коментари Харесай

Багата с втора победа в UFC

Благой Иванов записа втора победа в най-престижната ММА верига в света - UFC. Българинът пречупи по точки коравия австралиец Тай Туиваса с единомислещо съдийско решение в 3-рундовата борба - 29:28, 30:27, 30:27. Пред над 20 000 в " Юнайтед център " в Чикаго Багата нанесе повече и по-тежки удари и смъкна един път в нокдаун съперника, който е прочут с прозвището Бам Бам.

" Той е доста крепко момче. Знаех, че е добър в стойка, и по тази причина пробвах да го смъква. Благодаря на публиката, тази победа е за вас и за България ", сподели Иванов в осмоъгълника, откакто бе разгласен за победител.

За 32-годишния някогашен международен първенец в самбото това бе юбилеен 20-и мач на ММА кръга. Той има 18 победи и 2 загуби. За 26-годишния Туиваса провалянето бе второ. Австралиецът има 8 триумфа. " Иванов бе един от най-трудните противници за мен. Той е крепко момче, отлично, отлична победа ", разгласи Туиваса.

Багата стартира в UFC със загуба от Жуниор дос Сантос, а във втората си борба натупа Бен Ротуел. Той има контракт още за три мача с тази верига и се чака до края на годината отново да влезе в осмоъгълника.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР