Благой Георгиев, който наскоро спечели Survivor, сподели в Тази събота

...
Благой Георгиев, който наскоро спечели Survivor, сподели в Тази събота
Коментари Харесай

Благо Джизъса си търси жена без корекции

Благой Георгиев, който неотдавна завоюва Survivor, показа в " Тази събота и неделя " по bTV, че сега няма жена до себе си.

Съвсем неотдавна той се разведе още веднъж и признава, че сега си търси момиче без корекции. Обичал естествената хубост и в случай че даде сърцето си още веднъж на някоя, тя ще е момиче, което не е минавало през скалпелите на хирурзите.

Благой описа, че постоянно е бил наскърбен от писаното по медиите за него и че нормално то няма нищо общо с истината. Имал какво да каже за дамите, с които е бил, само че нямало да го направи, тъй като пази достойнството им, а и няколко от тях са майки на децата му. В едно нещо е уверен: " Няма да срещна търсеното момиче в дискотека ".

Спортистът таи болежка, че към момента не е съумял да направи хубаво семейство. " Нямам това сплотено семейство, на което нашите са ме учили ", сподели той.

В свободното си време Георгиев обичал да слуша Бетовен, Вивалди и Моцарт, само че, " естествено, като изляза, чувам чалга ", описа пред водещата Петя Дикова той.

В края на изявлението Благо изрече молитва и заклюи: " Ти без религия не си човек ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР