Благой Георгиев-Джизъса благополучно се спаси от фалит. Разореният бивш футболист

...
Благой Георгиев-Джизъса благополучно се спаси от фалит. Разореният бивш футболист
Коментари Харесай

Русата Златка фалира Благо! Затова Джизъса спешно се оженил за млада богаташка от Велинград

Благой Георгиев-Джизъса наред се избави от банкрут. Разореният някогашен футболист отърва кожата с брак по сметка. Най-набожният роден полузащитник е сключил скрито брак с обичаната си Полина Спасова. Бившият на Златка Райкова се е подписал в гражданското към седмица след раздялата си с плеймейтката. В това отношение Благой е напряко рекордьор в най-бързо бракуване след бракоразвод.

На 7 март Джизъса към този момент е с брачна халка, излиза наяве от фотосите му, оповестени от самия него в обществената мрежа. В края на януари плейбоят беше на сантиментална почивка със Златка Райкова, като двамата почиваха на Малдивите. Броени дни по-късно стана ясно, че са се разделили. Блондинката е спипала в невярност гелосания мачо, който пък незабавно се отправил към олтара с новата си жена, която е богата хотелиерска дъщеря. Родителите на Поли имат хотел във Велинград, както и няколко сполучливи бизнеса. Именно положителното й финансово състояние евентуално е стимулирало някогашния футболист да й предложи брак и да се оженят. Най-вероятно тайната гала се е състояла в края на месец февруари, преди Великденските пости.

Плейбоят, който има повече деца, в сравнение с голове в кариерата си, не крие халката си. Полина също носи годежен и венчален пръстен. Младоженците са на остров Бали повече от месец, като се прибраха в България единствено за Великден, с цел да се види Благо с децата си. Татуираният футболист към този момент е срещнал отрочетата си с новата им мащеха. Преди ден 40-годишният мургавелко сподели за първи път лицето на Полина, като разгласява техен общ фотос. На фрагмента двамата нежно държат ръцете си върху корема на младоженката, което е явен знак, че Джизъса чака бебе № 5. С сходни фотоси и други всемирски двойки афишират богатствата новина, че чакат правоприемник като Християн и Светлана Гущерови.

Джизъса е на седмото небе от благополучие, че е забил млада, красива и богата госпожица, която няма противоречиво минало като Златка Райкова. Бракът по сметка оказал помощ на Благой да се избави от финансовите несгоди, които са го налегнали. „ Уикенд ” научи, че персоналният автомобил на осеменителя се намира в заложна къща. 40-годишният татуиран юнак е получил заем против „ Мерцедес ”-а си, по този начин в границите на по-малко от 2 часа се е сдобил с 5-цифрена сума кеш. Това се е случило преди сватбата с Полина, която най-вероятно напълно скоро ще зарадва обичания си с ново возило.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР