Благотворителният концерт Заедно за Ванко“ събра на 18 ноември на

...
Благотворителният концерт Заедно за Ванко“ събра на 18 ноември на
Коментари Харесай

10 820 лв. събра благотворителен концерт в подкрепа на 14-годишния Ванко от Варна

Благотворителният концерт „ Заедно за Ванко “ събра на 18 ноември на сцената в търговски център във Варна деца и актьори в помощ на Иван Добромиров Тодоров, научи Moreto.net. Десетки дребни спортисти, артисти, танцьори и акробати, както и магът Арсен и Атанас Кателиев – победител в „ Гласът на България “, дадоха своята поддръжка за идеята с този доста прочувствен театър.

Целта на акцията „ Заедно за Ванко “ е да се съберат средства за 14-годишното момче, което стана жертва на тежка злополука през юни. Той загуби майка си и баба си и в този момент е в положение на будна кома. За лекуването на Ванко са нужни непостижимите за фамилията му 78 000 евро. По време на концерта хората, подкрепящи момчето, събраха 10 820 лева

Тази събота и неделя – 23 и 24 ноември, на ет. 2. в Grand Mall ще има и благотворителен базар в поддръжка на Ванко. Търсете дарителските кутии и щанда с ръчно направени от децата сувенири, дарове, играчки.

Набирането на средствата за идеята да се върне Ванко към живота продължава. Всеки може да помогне чудото да се случи, като подари средства и в дарителската банкова сметка:

Чрез Easypay или банка

IBAN: BG81STSA93000026491369

BIC: STSABGSF

Банка: ДСК

ВАЛУТА: BGN

Титуляр по сметка: ИВАН ДОБРОМИРОВ ТОДОРОВ /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР