Благотворителната организация Холидей Хироуз“, която подкрепя социално слаби семейства и

...
Благотворителната организация Холидей Хироуз“, която подкрепя социално слаби семейства и
Коментари Харесай

Водещ на По света и у нас“ участва в благотворителна кампания за социално слаби

Благотворителната организация „ Холидей Хироуз “, която поддържа обществено слаби фамилии и хора с увреждания, за 5та поредна година стартира предколедна дарителска акция. Тя беше открита от водещия на „ По света и у нас “ Даниел Михайлов, който приготви дарове за семейство от столичния квартал Княжево.

Доброволци в благотворителната акция през целия ден подготвяха кашони, цялостни с артикули за същинска празнична вечеря. А известни персони им помагаха и ги доставяха по домовете на нуждаещите се фамилии.
Даниел Михайлов - водещ на „ По света и у нас “: Първата сте, която получава пакета на „ Празничните герои “ тази година с благопожелание в действителност за радостна Коледа. Даниел Михайлов - водещ на „ По света и у нас “: Щастлив съм, че се срещнах с Дани, която получава първият пакет от мен. Тя има потребност. Надявам се, че ще успеем да ѝ помогнем. Даниела Кирилова Стаменова

дарителски сметки
в евро - BG 18 BPBI 7942 4403 4784 01
в лв. - BG 36 BPBI 7942 4003 4784 01
Даниела е на 45 години, само че към този момент 20 години се бори с тежко заболяване, вследствие на което е изгубила и двата си крайници. Наскоро е умрял брачният партньор ѝ. Със сина си едвам оцеляват с близо 500 лв. месечен доход. Дани се нуждае незабавно от нови протези.
Даниела Стаменова, кв. Княжево: С битовите проблеми почти се оправяме двамата. Синът ми оказва помощ, върви на лекции, само че казусът ми е, че желая да се изправя и да вървя. Имам потребност от средства за протези. Не мога да върша нищо, дори и на открито да изляза сама.
От другари и дарения Даниела към този момент е събрала над 5 хиляди лв., само че са ѝ нужни още 3000. Надява се положителни хора да ѝ оказват помощ и още веднъж да се изправи на крайници.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР