Благотворителната кампания на БЧК-Сливен за абитуриенти, останали без родители, или

...
Благотворителната кампания на БЧК-Сливен за абитуриенти, останали без родители, или
Коментари Харесай

Благотворителна кампания на БЧК Сливен подпомогна 32 абитуриенти, останали без родители

Благотворителната акция на БЧК-Сливен за зрелостници, останали без родители, или с един родител събра общо 15 438 лв.. Те са разпределени на 32-ма младежи – на двама сираци по 500 лв., и на 30 – по 400 лв..

Тази година инициативатазапочнас продажбата на мартеници отдоброволци исъбиране на средства по време на Великденските празници пред храмовете в града.
„ В акцията за подкрепяне на зрелостници през годините към този момент се построи самобитна партньорска мрежа, която за общо задоволство, се уголемява ”, заяви доктор Моника Сярова,директор на секретариата на Оценка за съвместимост на БЧК.

За поредна година в акцията се включи НУФИ ”Филип Кутев ” в Котел, чиито ученици изнесоха благотворителен концерт. Концерт на локални сформира благодарение на общината беше проведен и в Твърдица и Шивачево. Самодейците към читалище „ Светлина- 1872 ” с.Кортен изнесоха в Нова Загора театралното зрелище „ Свекърва ”. В зала ”Зора ” в Сливен и тази година спектакъл „ Класика ” на госпожа Соня Келеведжиева ни поддържа с представянето на своя нов театър „ Вражалец ”.

„ Подкрепа получихме за поредна година и от браншови и съсловни организации -Районната гилдия на Българския лекарски съюз, Регионалния профсъюз на Българските учители към КНСБ, Районната гилдия на Българския зъболекарски съюз, Районната гилдия на фармацевтите, МБАЛ „ Д-р Иван Селимински ”АД, и други ”, добави доктор Сярова.

Тя пожела на „ Добър час ” на младежите и напомни, че за 24 години от началото на Великденската акция за поддръжка, е събрана сумата от108279 лв., с които са подкрепени общо 1175 абитуриенти-сираци.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР