Благотворителна отворена тренировка по ръгби под надслов Да помогнем на

...
Благотворителна отворена тренировка по ръгби под надслов Да помогнем на
Коментари Харесай

Организира се благотворителна тренировка по ръгби в кв. „Ветрен“ в подкрепа на Веси

Благотворителна отворена подготовка по ръгби под надпис „ Да помогнем на Веси да победи рака! “ ще се организира от 13:45 часа на 22 октомври на стадиона в бургаския кв. „ Ветрен “. По този мотив уредниците споделят:

„ Щафетата на положителното продължава! След като разбрахме, че Веси и нейното семейство има потребност от поддръжка, ние не се поколебахме и застанахме очи в очи с нейната идея да пребори рака! Всички от щафетата желаеме да дадем образец, че българският народ постоянно е бил обединен в такива моменти и би трябвало във всеки миг да си го подсещаме!
Затова каним всички другари, познати, съкварталници на Веси, както и всички поданици на Бургас да се включат в нашето събитието! В рамките на 1 час ще може да поиграете разнообразни игри със спортно-състезателен темперамент, както и да подпомогнете идеята финансово! “

Всеки, който желае, може да получи в допълнение информация за събитието от Николай Кючуков на телефон 0888295176 .

Припомняме, че 35-годишната бургазлийка е майка на две прелестни момченца, надлежно на 1 и на 6 години. През месец май е чула страшната диагноза „ рак на гърдата, трети етап, с резсейки в лимфните възли “ . Тя не е забелязала голямата бучка в гърдата си поради продължителното кърмене на второто си дете. Докторите са обяснили, че туморът е извънредно нападателен и се развивал с доста бърза скорост , изключително при младеж като нея.

След направена биопсия в София, гърдата на Веси почнала да се надува и да се възпалява . Имала възприятието, че бучката растяла с дни, до момента в който чакала резултата от хистологията.

„ Гърдата ме болеше, а откакто се появи и болежка при дишане, заминахме с мъжа ми в Турция, където още на идващия ден бях на обзор при проф. доктор Ибрахим Йълдъз (онколог) и доктор Джихан Урас (хирург). И двамата бяха единомислещи, че туморът се е популяризирал в цялата гърда и би трябвало незабавно да се стартира химиотерапия и имунотерапия. На идващия ден ми беше изработен 5 скенер, а на по-следващия ми вляха първата доза химиотерапия. Предстоят ми още 7 вливки химиотерапия + имунотерапия + интервенция. За страдание сумата от 56 700€, която е нужна с цел да се довърши лекуването, става непостижима за фамилията ми и се нуждая от Вас “ , споделя младата жена.

Веси има вяра, че с помощ ще успее да довърши лекуването и децата й да имат още веднъж „ здрава мама, която да ги обича и да бъде до тях “.

Всеки, който желае да помогне, може да посети благотворителната подготовка по ръгби , да преведе посредством платформата на Фондация Павел Андреев – или на
Банка: Алианц Банк България
IBAN: BG70BUIN95611000708188
BIC: BUINBGSF
Получател: Фондация „ Павел Андреев “
Основание: Дарение за Весела Николаева Колева

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР