Благотворителен спектакъл на Танцов театър Дея“ ще бъде представен днес

...
Благотворителен спектакъл на Танцов театър Дея“ ще бъде представен днес
Коментари Харесай

Спектакъл на Танцов театър „Дея “- Добрич, за лечение на дете от трупата

Благотворителен театър на Танцов спектакъл „ Дея “ ще бъде показан през днешния ден на сцената на Драматичния спектакъл „ Йордан Йовков “ в Добрич. Целта е да се подкрепи финансово лекуването на дете от театъра, което неотдавна е било диагностицирано с тежка анемия. Желанието на всички дребни артисти е да покажат на своята другарка, че тя има тяхната поддръжка и че не е сама в тестванията си по пътя на оздравяването. 

Танцов спектакъл „ Дея “, с началник Лана Анцаридзе, е същинско украшение за Добрич и феновете на танцовото и театралното изкуство. Невероятните спектакли, наситени с прелестна музика, въздействаща хореография и майсторство в разказването на истории посредством танц постоянно са впечатляващи. Решението да излязат на сцена със спектакъла си „ Седем “ с благотворителна цел идва от единствено себе си, тъй като задачата е да се помогне на другар, споделя Лана Анцаридзе.  

Габриела Ангелова и Николай Миланов от години са част от трупата на Танцов спектакъл „ Дея “, двамата са и другари на Алекс, която има потребност от тяхната поддръжка. Младежите споделят, че най-голямото им предпочитание е да бъдат същински хора и да оказват помощ, когато и на който е належащо. 

Спектакълът довечера в Драматичния спектакъл „ Йордан Йовков “ стартира в 19.00 часа, залата сигурно ще бъде цялостна, страсти също няма да липсват. Всички фенове ще могат персонално да видят по какъв начин 15-ина деца ни учат да бъдем същински хора- помагащи и обичащи. 

Репортаж на Мая Щърбанова в предаването " Хоризонт за вас " можете да чуете от звуковия файл. 

Автор на фотосите: Димитър Христов

Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР