Благотворителен щанд в помощ на бежанците от Украйна ще намери

...
Благотворителен щанд в помощ на бежанците от Украйна ще намери
Коментари Харесай

Благотворителен щанд за бежанците от Украйна и на Mish Mash Fest

Благотворителен щанд в помощ на бежанците от Украйна ще откри място на Mish Mash Fest Spring Edition 2022. Той ще се организира, както знаете, на 5 и 6 март на Ларгото пред Президентството.

Кампанията „ Ято за Юлика “ беше основана в поддръжка на непосредствен човек, само че прерасна в освен това за да бъде в помощ на повече хора. В благотворителния щанд с познатите цветове на Украйна – жълто и синьо, ще може да се закупят разнообразни произведения, като 100 % от сумите от продажбите, ще отидат в поддръжка на нуждаещите се бежанци от Украйна.

Участници са разнообразни актьори, които показват свои принтове, брандирани продукти като тениски, кърпи за кухня, разнообразни произведения от текстил.

Всеки, който може да помогне с настаняване, оферти за работа, помощ за документи или обществена помощ, може да потърси „ Ято за Юлика “. Съвместната акция на „ България за Украйна “ е направила платформа, построена и поддържана напълно от стотици доброволци, работещи с българското държавно управление за обезпечаване на превоз, краткотрайно и непрекъснато настаняване, филантропична помощ, запаси.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР