Благотворителен двубой, на който да се набират средства за бившия

...
Благотворителен двубой, на който да се набират средства за бившия
Коментари Харесай

Волейболните Марек и ЦСКА ще изиграят благотворителен двубой в подкрепа на бивш играч на дупничани

Благотворителен дуел, на който да се набират средства за някогашния волейболист на " Марек Юнион-Ивкони "  Бранимир Баев ще се проведе в петък - 22 септември от 15:00 часа в спортната зала на града.

Един против различен ще излязат " Марек Юнион-Ивкони " и ЦСКА, които ще бъдат със специфични фланелки с лика на състезателя в акцията " Да дарим вяра за живот ".

Баев, се бори сега за живота си, откакто му бе открит израстък в прасеца и е на лекуване в Турция. Той живее със фамилията си в Дупница и работи в огромна фармацевтична компания и се бори към този момент 2 години с подлата болест. Община Дупница даде безплатно залата за осъществяване на дуела, който ще бъде с билети по 15 лв., които да се внесат по сметката на Барни, както е прочут младият мъж.

Над 120 000 евро са нужни на този стадий, с цел да продължи лекуването, като огромна част е към този момент събрана, само че към момента незадоволително, а акцията продължава.


" Благодарим на ЦСКА и на старши треньора Александър Попов, че се отзова незабавно. Пари са нужни във всеки един миг и няма време да се отсрочва сходен дуел. Затова се спряхме в петък, когато е почивен ден. Двубоят ще стартира в 15 часа в спортната зала, с цел да може 2 часа по-късно почитателите да бъдат и на стадион " Бончук ", с цел да поддържат футболния " Марек ". Така че петък е ден за спорт, за щедрост и за победи на високия дух и неотстъпчивост ", приканиха уредниците.

Билети ще се продават на касата на спортната зала преди срещата, като всеки може да закупи безграничен брой билети. Отделно ще бъде сложена и кутия, в която да се събират средства. Екипите, с които двата тима ще играят - след това ще бъдат пуснати за продажба в обществените мрежи, като събраните средства още веднъж ще бъдат преведени по сметката на Бранимир Баев за лекуването.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР