Благотворителен блиц турнир по футбол под надслов Коледна надежда, организира

...
Благотворителен блиц турнир по футбол под надслов Коледна надежда, организира
Коментари Харесай

Хебър организира благотворителен блиц турнир

Благотворителен блиц шампионат по футбол под надпис " Коледна вяра ", провежда в събота(16.12.2023 г.) ФК Хебър 1918. Проявата ще бъде част от дарителската акция на клуба, която има за цел за събере средства за финансовото подкрепяне на Хебър през месеците декември и януари.

Началото на мероприятието е планувано за 12:30 часа на формалния терен на стадион " Георги Бенковски ", а входът за фенове ще бъде свободен.

Блиц шампионатът планува един против различен да играят четири тима, формирани на разбъркан принцип от футболисти на ФК Хебър - първи, втори и трети отбор, както и юношеска селекция от школата на клуба. Въпросните тимове ще играят в сформира от по 9 индивида на половин терен. В другата част на игрището всички останали деца от Академията на клуба също ще играят, тъй че атракциите и страстите от най-големите до най-малките футболисти на Хебър ще бъдат обезпечени.

На стадиона ще бъдат сложени и кутии за дарения, в които искащите да поддържат финансово отбора почитатели и посетители ще могат да дадат своята милостиня за най-важната сега идея – избавяне на представителния футболен отбор на Пазарджик.

От ФК Хебър авансово осведомят, че всички натоварени с организацията и осъществяване на събитието чиновници и сътрудници ще се включат в неговата реализация изцяло гратис, давайки по различен метод своята милостиня за акцията.      
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР