Благотворителен базар в помощ на кучетата от общинския приют в

...
Благотворителен базар в помощ на кучетата от общинския приют в
Коментари Харесай

В помощ на кучетата от приюта в Търговище: Благотворителен базар събра над 4 500 лв.

Благотворителен базар в помощ на кучетата от общинския подслон в Търговище събра над 4 500 лв.. Това заяви след края на самодейността, която се провежда в навечерието на коледните и новогодишните празници, Йоанна Драгнева – ръководител на фондация „ Нов старт за животните в потребност “.

Организаторите на базара благодарят на всички, посетили щанда им и закупили от предлаганите артикули. Общата събрана сума от базара е 4547,40 лева

Драгнева посочи, че по време на базара са закупени 600 кг храна за кучетата от приюта и към този момент е платена (1080 лева.). С друга част от парите са поръчани и платени ваксини (980 лева.) Остатъкът от сумата ще използваме в идващите седмици и месеци, още веднъж за потребностите на кучетата, посочи тя.

Заедно успяхме да продадем близо 200 календара, които, когато планирах, даже не подозирах какъв триумф ще имат. Все още имам 10 налични броя, ако някой желае да си закупи, сподели представителят на фондацията.

Драгнева благодари на доброволците Даниела Димитрова, Тулина Стефанова Драгнева и Kosarra Di, подкрепили я в благородната идея в помощ на четириногите.

Отчитайки сполучливата акция, Драгнева добави, и тази година, през месеците февруари - март ще се включат в мартенски базар в помощ на бездомните животни и ще провеждат следващата безвъзмездна кастрационна акция за котки.
 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР