Благородни дизайнерски и технически акценти характеризират новото „платинено издание на

...
Благородни дизайнерски и технически акценти характеризират новото „платинено издание на
Коментари Харесай

Чист лукс - Porsche Panamera Platinum

Благородни дизайнерски и механически акценти характеризират новото „ платинено " издание на Porsche Panamera. Опциите, които са доста търсени с високи изгоди за клиентите, към този момент са включени като стандарт в Platinum Edition. Те включват адаптивното въздушно окачване, в това число Porsche Active Suspension Management (PASM), автоматизирано затъмняващи се външни огледала, LED матричните съществени фарове, в това число Porsche Dynamic Light System Plus (PDLS Plus), панорамната система на покрива, асистента за паркиране с камера за заден ход и при хибридни модели на бордовото AC зарядно устройство с 7,2 кВт мощ на зареждане.

Платинено боядисаните 21-инчови спортни джанти Exclusive Design, черните спортни ауспуси, затъмнените стъкла, лайсните на страничните прозорци в черно с висок емайл и задните светлини Exclusive Design акцентират спортната грациозност на автомобила.



Panamera Platinum Edition е ясно разпознаваема извън с помощта на детайли, които са боядисани извънредно в платина - панели за изпускане на въздух зад предните колела, логото на Porsche и означение на модела откъм гърба и, на хибридните модели, логото " e-hybrid " на страниците. В допълнение, по желание се оферират 20-инчови джанти в жанр Panamera в платина.

Луксозното съоръжение продължава и в интериора - общоприетите функционалности включват състезателен волан GT и усилвател на кормилото plus, помощник за промяна на лентата, гладко затваряне на вратите с удобен достъп, контролирани в 14 направления удобни седалки начело с пакет с памет, отопление на седалките и в задната част, системата за съраунд тон " Bose ", интериорният пакет от гладък алуминий в черно и герба на Porsche на подглавниците.

Отвътре има и извънредни идентификационни характерности - предпазителите на праговете на вратите са направени от гладък алуминий в черно и имат логото „ Platinum Edition " начело. Освен това всички модели на Platinum Edition са общоприетоо оборудвани с аналогов часовник в контролния панел.

Луксозното издание се предлага за Panamera, за Panamera 4 и Panamera 4 E-Hybrid. В Европа премиум оборудването се предлага и в съответните модели Sport Turismo.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР