Благородна кауза обедини група млади артисти в създаването на коледна

...
Благородна кауза обедини група млади артисти в създаването на коледна
Коментари Харесай

Чудо подари ми- коледна песен в подкрепа на деца в риск

Благородна идея сплоти група млади актьори в основаването на коледна ария. Безвъзмездно те написаха " Чудо подари ми ", с която поддържат самодейността на фондация " Конкордия " за събиране на средства за построяването на площадка за деца от обществено слаби фамилии.

Идеята на възпитателите в обществен център за работа с деца „ Свети Константин " в София е в двора му да бъде построено детско оборудване за катерене, пълзене и игра.
Бела Динкова - клиничен психолог и обществен служащ: " Има доста интензивности, които са ориентирани на открито, заради което се насочваме към основаването на някакви места, които те да посещават, концепцията тук е да вложим избрана конструкция, с цел да може самите те да се приспособяват към действителността. "
Едно такова място към този момент е построено. Миналата година спортисти подкрепят построяването на баскетболно игрище. А тази година в акцията се включва група български актьори. С коледна ария.

„ Чудо Подари ми! " ни връща към безгрижното детство и ни приканва да надникнем в себе си, с цел да намерим детето в нас.

Натали Ангелова - реализатор и създател на музиката и текста: " Ние за това пеем в песента- по какъв начин да запазим детското в себе си, по какъв начин да измъкнем това радостно дребосъче, което живее в нас и да се радваме на живота, както го вършат децата. "
Посланието на артистите е да си спомним, че всеки от нас продължава да бъде това слънчево дете, способно да се радва на най-простичките неща.

Диляна Гюрова - шеф на фондация " Конкордия " - България- център за поддръжка на деца и младежи: " Призивът да бъдем още веднъж деца и да върнем детското в себе си идеално пасна и поддържа нашата самодейност за ново детско оборудване. "
Децата мечтаят коледното им предпочитание да се сбъдне, а ние можем да опитаме да го превърнем в действителност.

Елина Дашина - пианист, реализатор и съавтор на текста: " Трябва да има доста повече, такива начинания, да се оказва помощ на децата, за нас е чест, че можем да помогнем с тази ария. "
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР