Благоевградската организация на БСП проведе днес конфенерция, на която номираха

...
Благоевградската организация на БСП проведе днес конфенерция, на която номираха
Коментари Харесай

БСП конференция в Благоевград: Лидерът Л. Милев ще води кандидат-съветническата листа, подкрепиха независимия кандидат за кмет Н.Шушков

Благоевградската организация на Българска социалистическа партия организира през днешния ден конфенерция, на която номираха претенденти за съветници в идните локални избори на 29 октомври, както и направиха номинация за претенденти за кметове. Лидерът на партията в Благоевград Любен Милев си направи отказ и се отхвърли от кметската конкуренция. След диспути се стигна до съвсем единомислещо решение Българска социалистическа партия да поддържа самостоятелния претендент за кмет на Благоевград Николай Шушков, който бе посетител на конференцията.

Шушков благодари за гласуваното доверие. Милев ще води кандидат-съветническата листа, а подкрепеният претендент Шушков няма да има листа за съветници, той ще взе участие в изборите единствено като претендент за кмет.

Конференцията одобри и друго значимо решение, присъстващите отдръпнаха доверието си от Веселин Христов, поради некоректното му държание към партията, по тази причина няма да бъде включван в съветническа листа. Взетите през днешния ден решия ще бъдат обсъждани на идния Българска социалистическа партия пленум, който ще има последната дума към поддръжката на претендента за кмет.

П. Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР