Blagoevgrad24.bg Във връзка с твърденията на 21-годишен криминално проявен мъж от

...
Blagoevgrad24.bg
Във връзка с твърденията на 21-годишен криминално проявен мъж от
Коментари Харесай

Криминално проявен опита да избяга от ченгетата, оплака се от полицейско насилие!

Blagoevgrad24.bg Във връзка с изказванията на 21-годишен престъпно проявен мъж от село Росен, общ. Созопол, регистриран през 2012 и 2013 година за две обири на батерии и гориво, за това че станал жертва на полицейско принуждение, от полицията осведомят, че на база подадена тъжба в Районно ръководство – Созопол е заведена кореспонденция, по която тече инспекция. Към подадената тъжба все още към момента не е приложено здравно удостоверение за нанесени телесни повреди.

Констатирано е, че 21-годишният мъж, движейки се с мотоциклет " Хонда 919 ", към 15.00 ч. на 02.01.т.г. наоколо до село Росен, не се съобразил с полицейските разпоредби за прекъсване и инспекция, а с висока скорост се отправил в посока село Веселие. С това си деяние 21-годишният мъж за втори следващ път в границите на няколко седмици се опитал да осуети полицейска инспекция и да избяга, застрашавайки както личното си здраве и живот, по този начин и сигурността на останалите участници в пътния трафик.

С  включени звуков и светлинен сигнал чиновниците от Районно ръководство – Созопол последвали мотоциклета, като установили, че поставената му регистрационна табела е от друго МПС, с което е осъществено закононарушение по член 345, алинея 1 от Наказателен кодекс. Водачът съумял да избяга и укрил мотоциклета, само че същият след това е издирен от чиновниците на Районно ръководство - Созопол.

Допълнително 21-годишният мъж с татко си се явил в Районното ръководство, като е арестуван за период до 24 часа. Откаран е до " Спешния център " в Созополската болница за здравно освидетелстване, само че категорично отказал, за което е направена надлежна документи.

По случая в Районно ръководство - Созопол е формирано бързо полицейско произвеждане, като след привършване на дейностите по него към 19.00 ч. на 02.01.т.г. /три часа след задържането му/ 21-годишният мъж е освободен.

 Уточняваме, че и по двете досъдебни производства за обири, формирани през 2012 и 2013 години, 21-годишният мъж е сключил съглашения с прокуратурата.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР