Благоевград. Водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Благоевградска област Росен

...
Благоевград. Водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Благоевградска област Росен
Коментари Харесай

Лекари към Желязков: Недоумяваме защо служебният кабинет спря парите за лекарите на първа линия

Благоевград. Водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Благоевградска област Росен Желязков се срещна с управлението на МБАЛ „ Иван Скендеров “ в Гоце Делчев. Заедно с него в срещата участваха претендентите за народни представители Никола Джингаров и Мехмед Мюхтар и регионалният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат Андрей Новаков. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ - Благоевград.

„ Благодарение на Росен Желязков с Постановление на Министерски съвет в интервала от 2020 година до март 2021 година бяха отпуснати 1 550 000 лева за закупуване на здравна техника, 250 000 лева за ремонт на кабинети в болничното заведение и 600 000 лева за закупуване на профилирана инсталация за отделението по „ Кардиология “, посочи Андрей Новаков.

Ръководството на болница благодариха за опциите, които имат да избавят човешки животи, откакто държавното управление на Бойко Борисов е осигурило средства за откриване на отделението по инвазивна кардиология. Лекарите прецизираха, че от 6 април са почнали работа и за този интервал над 200 индивида са посетили отделението. „ Това избавя животи, неповторим късмет е за хората тук да има лекари на място, а не да пътуват до Благоевград, тъй като от време на време това закъснение е съдбовно ”, разясниха медиците.

Ръководството на болничното заведение в Гоце Делчев се обърна към Росен Желязков, че недоумяват за какво са спрени средствата в размер на 1000 лева, които получаваха лекарите на първа линия.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР