Благоевград. Районна прокуратура – Благоевград внесе за разглеждане в съда

...
Благоевград. Районна прокуратура – Благоевград внесе за разглеждане в съда
Коментари Харесай

Районна прокуратура - Благоевград предаде в съда обвиняем за грабеж на пари от участник в игра на карти в с. Брежани е предаден на съд

Благоевград. Районна прокуратура – Благоевград внесе за разглеждане в съда обвинителен акт против В.Ш., притеглен към наказателна отговорност за осъществено от него закононарушение по член 198, ал.1 от Наказателен кодекс, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София . Вечерта на 18.03.2021 година част от клиентите в заведение в с. Брежани, община Симитли, играели карти със залагания. Някои печелили, другите губели парични суми. Постепенно множеството от тях се отказали да вземат участие. Играта траяла единствено сред В.П. и обвинения В.Ш.

Към 06,00 ч. В.Ш. изгубил последните си пари, което го ядосало. Той се насочил към извоюваната от В.П. парична сума и съумял да вземе част от банкнотите. Нападнал победилия в играта участник и го заплашил, след което събрал разпилените по пода пари. Отнемайки по принудителен метод сумата в размер на 11 950 лв., обвиненият напуснал заведението.

Пострадалият подал тъжба против В.Ш. в Районното ръководство на Министерство на вътрешните работи в гр. Благоевград.
В хода на следствието по делото обвиненият се срещнал с В.П и му върнал взетите от него пари.
Предстои насрочване на разпоредително съвещание по делото от съда.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР