Благоевград. Концерт по повод Деня на християнското семейство ще бъде

...
Благоевград. Концерт по повод Деня на християнското семейство ще бъде
Коментари Харесай

Благоевград: Концерт по повод Деня на християнското семейство ще бъде представен в града на 17 ноември

Благоевград. Концерт във връзка Деня на християнското семейство ще бъде показан в Благоевград от децата от Център за личностно и креативно развиване на децата на Благоевград. Това оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград . Събитието ще се състои на 17 ноември в зала 3 на Младежки дом - Благоевград и ще бъде разграничено на две елементи, които ще се проведат в зала №3 на Младежки дом - Благоевград. Те ще опишат „ История на пианото “ с концерт-презентация и ще покажат умения и умелост.
Първата част ще стартира в 12.00 часа с децата от школата по литературно творчество на Соня Кацарска, школата по балет на Красимира Митова и гении от курса на Гергана Михова по декоративно-приложно изкуство.
Втората част от самодейността ще бъде формалния концерт от 17.30 часа в същата зала. Концерт-презентацията ще бъде привет за всички родители, фамилии и посетители в залата. Участие ще вземат децата от школите по пиано на Анита Богданова и Златка Стойчева и представители от школата по китара на Михаил Златанов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР