Благоевград. Кадри от камерите за видеонаблюдение в района на пл.

...
Благоевград. Кадри от камерите за видеонаблюдение в района на пл.
Коментари Харесай

Общински камери заснеха младежи, изсипали пенливата течност в градските фонтани на Благоевград

Благоевград. Кадри от камерите за видеонаблюдение в региона на пл. „ Георги Измирлиев “ разкриват причинителите, изсипали пенест препарат в коритата на градските фонтани в регионалния център. Днес бе назначена инспекция, като чиновници към звено „ Инспекторат “ при Община Благоевград са прегледали записите. На тях се виждат две очевидно малолетни лица, които сипват течност във водата на фонтанните съоръжения.

Кадрите ще бъдат предадени на способените органи.

Поради постъпили мнения и запитвания от жители, прецизираме че камерите работят, само че те оказват помощ само за определяне на нарушителите. Камерите нямат свойството да предотвратяват нарушавания, защото предварителната защита се корени във възпитанието и отговорността към обществото.

Междувременно чиновници на Оперативна програма „ Благоевград строй ремонт “ и Оперативна програма „ Чистота “ почистиха коритата на засегнатите фонтани, поставят се всички старания да не се допусне щета.

Припомняме, че фонтаните на площад " Георги Измирлиев " бяха напълнени с течен препарат за съдове, в резултат на което има огромна заплаха те да бъдат повредени. Голямото количество пяна е сериозна причина за щета както на филтрите, по този начин и на помпите. Опасността от изгаряне на фонтанната система е огромна, тъй като до помпите доближава въздух, а не вода.

Община Благоевград моли за отговорно отношение от страна на жителите и гостите на града!
Сигнали за нередности могат да подавани на тел. 073/88 44 06, 073/88 44 34 или тел. 112.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР