,,Благодаря на Германия за подкрепата, която оказва специално на полицията. Полицейското 

...
,,Благодаря на Германия за подкрепата, която оказва специално на полицията. Полицейското 
Коментари Харесай

Немската полиция подари два автомобила на МВР

,,Благодаря на Германия за поддръжката, която оказва особено на полицията.   Полицейското  съдействие сред нашите страни е на едно от най-хубавите равнища в Европейски Съюз.  Стремежът ми като министър е да бъдем открити към сътрудниците, неслучайно господин Райнер Кан работи в Министерство на вътрешните работи и това е спомагателен бонус в връзките ни. Като консултант той има достъп до всички проблеми и структури в Министерство на вътрешните работи и считам, че това е пътят, по който построяваме довериеч ", означи министър Маринов.

Той акцентира, че днес  ролята на България като страна на първа граница с мигрантските потоци, е извънредно значима за сигурността на Европейски Съюз.  Знаем, че пазейки границата ни с Турция, значително подсигуряваме сигурността на Европа.  Същевременно сходни процеси  са свързани и с генериране на парични потоци и натискът по отношение на чиновниците, работещи с този контингент, е мощен. Някои от тях се поддават на разнообразни зависимости.  В този смисъл съществуването на Дирекция „ Вътрешна сигурност “ в Министерство на вътрешните работи работи превантивно на първо място.

По думите на Андреас Бакхоф - контрольор на Полицията в подготвеност на федералните провинции на Германия,  провокациите в специалността са доста, работим дружно за ефикасното противопоставяне на закононарушения от всевъзможен вид  -  от тероризъм до контрабанда.  Той обаче акцентира, че една от най-важните тематики е доверието в полицията, която е сътрудник на популацията. В този смисъл е значимо обществото да има вяра в своята полиция. Дирекция „ Вътрешна сигурност “ в Министерство на вътрешните работи е образец, който демонстрира на хората, че с изключение на противодействието на престъпността, наша грижа е да съблюдаваме дейностите на чиновниците. Дарението е израз на отношение към структурата, както и удостоверение на откровеното предпочитание да развиваме съдействието ни в бъдеще – добави той.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР