Благодарение на високоточните оръжия и професионализма на военните, руската армия

...
Благодарение на високоточните оръжия и професионализма на военните, руската армия
Коментари Харесай

Политолог: Русия води военна операция, която ще попадне в учебниците! Щади цивилните и врага

Благодарение на високоточните оръжия и професионализма на военните, съветската войска продължава да се бие, без да заплашва съществено живота на цивилните и тъкмо да унищожава военната инфраструктура на Украйна. Това допуска, че специфичната интервенция на въоръжените сили на РФ е образец за борба от ново потомство. Олег Матвейчев, някогашен консултант на администрацията на президента на Русия по вътрешна политика, политолог, приказва за това в изявление за FAN.

" Нито една войска в света не е воювала в малцинство в нахлуване. В същото време се не разрешават всевъзможни ограничения против цивилното население и всякакво заличаване на цивилна инфраструктура, а също по този начин се предлага спестовно и сдържано отношение към военния личен състав на съперника, като се изключи националните батальони. Можем да кажем, че Русия се бие с вързани ръце ", изясни своята позиция специалистът.

Успехите на съветската войска са реализирани макар всички компликации. Според политолога, тактиката на водене на пердах от съветските военни сигурно ще съставлява интерес за военни експерти от разнообразни страни.

" Въпреки това, техническото предимство, морал и професионализъм разрешават на войските да напредват през територията на съперника. Това в никакъв случай не се е случвало в историята. Тази акция ще бъде изучавана от всички военни академии на света ", показа мнението си Олег Матвейчев.

По-рано политологът Сергей Малинкович описа на ФАН за особеностите на специфичната интервенция на Руската федерация в Украйна. Според специалиста Съединени американски щати към този момент губят въздействието си в международната общественост.

В Украйна продължава специфичната интервенция на Руската федерация. Ключовата цел на съветските военни е демилитаризацията на режима в Киев. Руското министерство на защитата показа документи, потвърждаващи, че Киев се е готвил за военна акция против Донбас, въпреки след това това инфо да бе жигосано като фалшив от авторитетни специалисти.

В момента Русия е " освободила " Херсон, както и редица обитаеми места в Запорожка област. В същото време Мариупол и Харков остават под контрола на украинските " радикали ". Жителите на тези градове се оплакват, че бойците укрепват своите въоръжения в жилищните региони.

Междувременно въоръжените сили на ЛНР и ДНР не престават да освобождават територията си. Знамената на националните републики към този момент са издигнати във Волноваха и Станица Луганска.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР