Благодарение на усилията и решимостта на ръководството, на мотивацията и

...
Благодарение на усилията и решимостта на ръководството, на мотивацията и
Коментари Харесай

Щабният елемент за интегриране сили на НАТО в България отбелязва седем години от активирането си

Благодарение на напъните и решимостта на управлението, на мотивацията и отдадеността на персоналния състав, Щабът удостовери безапелационно своето място измежду щабовете от Командната конструкция и структурата на Силите на НАТО “.

Това сподели заместник-министърът на защитата Теодора Генчовска в приветствието си към военнослужещите от състава на Щабния детайл за консолидиране на силите на НАТО в България на церемонията във връзка седмата годишнина от неговото активиране. „ Категорично можем да заявим, че многонационалната конструкция на наша територия способства за груповата защита на Алианса “, съобщи тя.

В тържеството във връзка годишнината участва и заместник-началникът на защитата генерал-лейтенант Димитър Илиев. Той изрече признателност от името на военното управление на Министерството на защитата към персоналния състав на многонационалната конструкция за демонстрираната от тях мощна мотивация и професионализъм. „ Щабният детайл за консолидиране силите на НАТО съумя да откри по този начин значимото взаимоотношение сред силите на страната-домакин и многонационалните сили на Алианса. Той играе основна роля в дейностите по планирането и провеждането на учения на Алианса и подкрепя евентуалното увеличаване на към този момент разположените войски и сили “, акцентира генерал-лейтенант Илиев.

За проявени отговорност и безрезервност при осъществяване на дилемите бяха наградени български и задгранични военнослужещи от сформира на Щабния детайл за консолидиране на силите на НАТО в България.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР