Благодарение на своите камери Google покрива голяма част от планетата,

...
Благодарение на своите камери Google покрива голяма част от планетата,
Коментари Харесай

Потребителите ще поправят Google maps

Благодарение на своите камери Гугъл покрива огромна част от планетата, с цел да направи картата допустимо най-подробна в приложението си. Не може обаче да се чака, че всички данни ще бъдат обновени в действително време - по тази причина от Гугъл Maps предложиха решение за такива случаи.

Улица за която сте сигурни, че съществува (може би даже живеете на нея), в Гугъл Maps може да е показана като поляна. Ето за какво Гугъл реши да употребява силата на болшинството и да разреши на хората, които употребяват приложението, да нарисуват изчезнали пътища.

Това е много просто - в случай че знаете, че улица съществува и я няма на картата, би трябвало единствено да отворите Гугъл Maps на компютъра си, да отидете на опцията „ Edit the Map “ и да изберете „ Missing Road “.

След това можете да нарисувате изчезналата улица или да коригирате погрешно въведените, без значение дали са с неверно написани имена или погрешно маркирани инструкции за придвижване.

Разбира се, в случай че въведете нещо в Гугъл Maps, това не значи, че информацията ще се появи незабавно. Компанията ще би трябвало да направи одит, преди смяната на бъде утвърдена. Но в случай че всичко върви добре, няма причина вие да станете съавтор на Гугъл maps.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР